Arktisk torsk med potet og gulrot i en smakfull karrisaus. En god, krydret rett med fantastisk smak av norsk fisk. Gjør det enkelt og hyggelig å spise mer fisk.
Produktbeskrivelse
Ingredienser
32% potet, 25% fiskeprodukt av torsk (87% torsk, sitrusfiber, potetmel, salt), 13% gulrot, løk, rapsolje, 7% fløte (melk), hvetemel, fiskebuljong (fisk, salt, maltodekstrin, gjærekstrakt, grønnsaker, rapsolje, krydder), 0,2% karri, krydder, antioksidant (rosmarinekstrakt, askorbinsyre).
Allergener: fisk, gluten, laktose, melk.
Vekt
Netto: 96 g
Brutto: 113 g
Tilberedt: 450 g
ENERGI (KCAL): 563
Holdbarhet
Produktet har 5 års holdbarhet fra produksjonsdato. Oppbevares i romtemperatur. En åpnet pose bør behandles som et ferskt produkt. Vennligst spis måltidet innen 2 timer etter at vann er tilsatt.
Tilberedning
Riv av toppen av posen ved innsnittet. Tilsett varmt vann (3,5 dl) opp til nivåmarkeringen. Rør godt, lukk posen med glidelåsen og la retten hvile i 8 minutter.